Zwangerschapsyoga

Lees meer over de zwangerschapsyoga bij Jnana Delft

/Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga 2018-11-09T09:47:57+00:00

De Zwangerschapsyoga lessen bestaan net als alle andere yoga lessen uit asana’s, adem- en ontspanningsoefeningen. In de lessen leren je wat ontspanning, concentratie en kracht betekenen mbt. je zwangerschap en de bevalling. Je kan met de lessen al starten wanneer je 14 weken zwanger bent en je kan blijven meedoen tot aan de bevalling.

De cursus

In deze doorlopende cursus worden ook de partners vanaf het begin bij de zwangerschap betrokken door elke laatste les van de maand mee te doen. De partners leren hoe zij op een praktische manier jou tijdens de zwangerschap en bevalling kunnen ondersteunen door middel van massages en ontspanningsoefeningen. In de partnerlessen wordt er ook aandacht besteed aan diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, het bekken en de bekkenbodem.

Ben je nieuwsgierig?

Je kan altijd een proefles volgen. Bel of App naar (06-83945887) of stuur een mailtje voor meer informatie.

Vrijblijvend ervaren

Proefles

Benieuwd of deze yogales iets voor jou is? Vraag een gratis proefles aan voor deze les.

Aanvragen

Recensies

gisteravond is onze zoon geboren met een geplande thuisbevalling. Ik heb ook deze keer weer goed de yoga kunnen gebruiken. Het is een flinke jongen met 4290 gram maar helemaal op eigen kracht gedaan en veel steun aan mijn man. Hij heeft hem zelfs aangepakt en op mijn buik gelegd. Heel bijzonder. Het gaat goed met ons. En we komen graag volgende maand naar de babymassage. 

S.

I truly enjoyed following pregnancy yoga here, and recommend it to every mom thinking about trying yoga during pregnancy.

Marion

Ik zou iedereen die zwanger is zeker aanraden om hier zwangerschapsyoga te volgen. De lessen van Jeanet zijn heel fijn en geven je het vertrouwen dat je het bij de bevalling allemaal aankunt. Dat vond ik zelf heel prettig. Ook de cursus voor na de bevalling vind ik een echte aanrader. Ik heb daar heel veel aan gehad. Jeanet weet heel goed uit te leggen hoe je bepaalde spieren weer kunt aanspannen. Zeker na mijn keizersnede had ik dat wel nodig. Ik had het gevoel dat mijn buikspieren helemaal weg waren. Maar door de lessen kon ik ze weer goed gebruiken.

Angela

gisteren is na een voorspoedige thuisbevalling onze tweede dochter geboren. Wederom op de baarkruk. De weeën waren heftiger en vooral in de rug. Mijn partner kon goed tegendruk bieden dankzij de partnerlessen, dus dat was fijn. Na 10 minuten persen was ze er. Uitgeput maar voldaan en erg trots op mijzelf!

P.

Kosten

  • Een 10 rittenkaart voor 105,- Euro. (daarmee kun je ook de partnerlessen boeken)

Mocht je na je zwangerschap nog lessen overhouden kun je deze gebruiken voor ‘Fit na de bevalling’ of gewone yogalessen op ons rooster.

  • De kosten voor een losse les zijn 12,50
  • Een losse partnerles is € 17,50

Ziektekosten verzekering

Yoga Studio Jnana heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars alszijnde zorgaanbieder. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan onze zwangerschaps yogalessen. Wij maken voor u een nota met de AGB code vermeld, waarmee u de kosten kunt declareren bij uw verzekeraar.

Weekpas
De beste manier om kennis te maken met yoga en onze studio.
 Aanvragen
close-link
Proefles
aanvragen
Voel je welkom! 
 Versturen
close-link
Babymassage
Aanmeldformulier
Ontvang hem direct in je mail
 Ja, klinkt goed
close-link
Fit na de Bevalling
Aanmeldformulier
Ontvang hem direct in je mail
 Ja, klinkt goed
close-link
Contact opnemen
Stel hier al je vragen.
  Versturen
close-link

Proefles aanvragen

Voel je welkom!

*Na inschrijven ontvang je een mail met je proefles

Laat hier je bericht achter

*Wij zorgen ervoor dat je bericht bij de juiste persoon terecht komt en doen ons best om zsm te reageren. Alvast bedankt! 

Proefles aanvragen

Zwangerschapsyoga

*Na inschrijven ontvang je een mail met je proefles

Aanmelden

Voel je welkom!

*Na inschrijven ontvang je een mail met je proefles