De lessen zijn op blote voeten en in makkelijk zittende kleding en er is (vrijblijvend) gratis thee na de lessen. Yogamatten, kussens, dekens, etc. zijn aanwezig in de studio en gratis te gebruiken. Gemiste lessen kunnen altijd worden ingehaald, ook in andere lessen zolang je een geldige leskaart hebt. Graag minimaal 10 minuten voor aanvang van de lessen aanwezig, omdat de lessen op tijd beginnen.

Indien je geen lessen te zien krijgt. Klik op onderstaande knop en je wordt doorverwezen naar ons lessenrooster systeem. Je ziet daar ook een optie om een les te boeken maar dit hoef je niet te doen. *Als je al klant bent ben je zonder aanmelding welkom.

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen