Yoga en Meditatie kunnen je helpen meer zicht te krijgen op je eigen leven, je te verbinden met jezelf, rust en harmonie in jezelf te vinden en te aanvaarden dat het leven is zoals het is. Yoga betekent letterlijk: verbinden, samenvoegen en ook: zich geestelijk verdiepen.  Ontdek en ervaar hoe inspirerend de weg van de yoga en meditatie is.

Ontdek het plezier, de voldoening en de kracht die je gegeven wordt door weer vanuit je eigen kern te leven in plaats van je te laten leven door krachten en invloeden van buitenaf. Een Yoga & Meditatieles bestaat uit het beoefenen van yoga asana’s (lichaamshoudingen), pranayama (ademoefeningen), mantra’s zingen en meditatie.

De meditatie beoefening kan bestaan uit loopmeditatie en zittende meditatie. De meditatie kan in stilte zijn en daarbij met bewuste aandacht en concentratie richtend op dit moment of begeleidend door de docent dmv visualisatie.

Vrijblijvend ervaren

Proefles

Benieuwd of deze yogales iets voor jou is? Vraag een proefles aan voor deze les.

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen