Is het volgen van yogalessen voor jou nog een te grote stap en zoek jij een tussenstap? Of misschien doe je al aan yoga en zoek je een sportieve uitdaging?

Datum: Zaterdag 29 februari

Tijdstip: van 13:00 tot 14:30 uur

Locatie: Yogastudio Jnana

Kosten: € 24,00 (voor studenten en Jnana-leden € 20,00)

*Gratis gebruik van materiaal &  Sport Juice na afloop

Zen boksen is een combinatie van een pittige (kick)boks training, met veel aandacht voor de ademhaling, waarin je je heerlijk uit kunt leven met de ultieme ontspanning die een yogales je kan geven.

Iedere les begint met een korte uitleg en achtergrondinformatie van de oefeningen die we die dag gaan doen. En tips over hoe je mindful kunt boksen. Dan volgt een dynamische warming-up, waarin alle spieren die we gaan gebruiken worden opgewarmd. Daarna komt een techniek training waarin je precies en verantwoord leert stoten (en trappen). Vervolgens doen wij een conditietraining, waarin je je heerlijk kunt uitleven op de trap- en stootkussens.

Wij sluiten het boksgedeelte af met een techniek uit de zelfverdediging, zoals vinger en pols-klemmen, bevrijdingen en overnames, of het gebruik van hulpmiddelen om jezelf te verdedigen.

In het tweede deel van de workshop doen wij, een aantal rek- en strekoefeningen uit de yoga. Je hoeft hier helemaal niet lenig voor te zijn. Hierin zul je ervaren hoe uitdagend de yogabeoefening is, en hoe sterk en lenig je ervan kunt worden. Tot slot sluiten wij de les af met een ontspanningsoefening, waardoor je weer helemaal Zen naar huis kunt.

Schrijf je in voor deze workshop

*Na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging

Na afloop staat er een heerlijke verse sportjuice voor je klaar.

De les wordt gegeven door Wim Starink, een ervaren vechtsporttrainer, maar tevens yoga docent.

Het minimale aantal deelnemers is 6 personen. Het maximale aantal is, in verband met jouw veiligheid, 16 personen.

Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een handdoek en een bidon mee!

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om een gratis proefles mee te doen