Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’, die zorgt voor dynamiek en voor geestelijke rust tegelijkertijd. Dit noemen we Vinyasa yoga.
Het effect van regelmatig beoefenen van deze les maakt je sterker en soepeler. Ook verhoogt het je concentratie. In deze lessen ben je helemaal in het moment. Wil je bewegen, aan je lijf werken en graag tot rust komen? Dan is deze les iets voor jou.
In een vinyasa les doe je meer yogahoudingen dan in een hatha les. Het tempo ligt hoger. Je blijft 3-8 ademhalingen in één houding. De les wordt ook afgesloten met een eindontspanning.

De vinyasa basislessen hebben een rustigere flow en in deze lessen worden de basis houdingen uit de vinyasa yoga gegeven. Begin je met yoga en gaat je voorkeur uit naar vinyasa yoga? We raden je dan aan eerst een aantal hatha lessen te volgen en zo beter bekend te raken met de yogahoudingen.

Vrijblijvend ervaren

Proefles

Benieuwd of deze yogales iets voor jou is? Vraag een proefles aan voor deze les.

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen