Restorative yoga is een rustige les. Om te ontspannen in en na drukke en/of stressvolle tijden. De les bestaat uit bewegingen en houdingen die helpen bij het ontspannen. Een groot deel van de les bestaat uit houdingen die langere tijd worden aangehouden met hulpmiddelen als dekens en blokken om te kunnen ontspannen. Belangrijk hulpmiddel bij ontspannen is het gebruik van de ademhaling. In deze les leer je je ademhaling te gebruiken om te ontspannen of dieper te kunnen ontspannen.

De voordelen Restorative yoga:

  • Meer ruimte en soepelheid in lichaam
  • Verbetering van de ademhaling
  • Meer rust in hoofd
  • Vermindering van stress

Deze les is zeer geschikt om te volgen bij slecht of onrustig slapen, gejaagdheid, of na een stressvolle periode. Maar ook als je gewoon zin hebt om lekker te ontspannen. In onze studio wordt deze les combineert met een lange of korte Yoga Nidra sessie. Als je meer over Yoga Nidra wilt leren, klik HIER.

Vrijblijvend ervaren

Proefles

Benieuwd of deze yogales iets voor jou is? Vraag een proefles aan voor deze les.

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen