Privacy

/Privacy
Privacy 2018-05-29T12:35:58+00:00

Privacy verklaring

Jnana verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Jnana en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens
Jnana verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Contact
De gegevens die je verstrekt via mail of een contactformulier worden opgeslagen met als doel om je contactaanvraag in behandeling te nemen. Als je een contactformulier invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zo lang wij dat redelijkerwijs nodig achten.

Communicatie
Wij bewaren e-mails en andere elektronische berichten zoals SMS, Whatsapp en chat om de communicatie tussen jou en ons te achterhalen. Deze informatie gebruiken wij uitsluitend voor de voorbereiding en uitvoering van overeengekomen diensten. We bewaren deze gegevens zo lang als wij dit redelijkerwijs nodig achten.

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat wij bij een bezoek aan onze website naar je computer sturen.Deze cookies zorgen er onder meer voor dat je op onze website niet steeds dezelfde informatie te zien krijgt of moet invoeren.

Vrijwel alle browsers kunnen zo worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je een cookie ontvangt. De meeste websites – waaronder de onze – werken echter niet goed als je het gebruik van cookies uitschakelt.

Cookies kun je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op je computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de help-functie en/of instellingen van je browser. Wij gebruiken cookies niet om je lastig te vallen, maar om onze website makkelijker te maken in het gebruik en om website statistieken te zien om zo de gebruikerservaring voor te verbeteren.

Door gebruik te maken van deze website gaan wij ervanuit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie voor andere Google diensten te gebruiken. We laten Google de IP-adressen anonimiseren, zodat de verzamelde gegevens niet te herleiden zijn naar een persoon.

Social media cookies
Facebook en andere social media cookies worden alleen geplaatst als u tijdens een bezoek aan de Jnana-website bent ingelogd op Facebook en hiervoor toestemming geeft.) Op de website van Jnana worden geen Facebook/Twitter cookies geplaatst.

Beveiliging
Jnana heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Linkjes
Op de website van Jnana zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Jnana kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van u gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegeven wij van jou hebben, dan kun je contact met ons opnemen.

Weekpas
De beste manier om kennis te maken met yoga en onze studio.
 Aanvragen
close-link
Proefles
aanvragen
Voel je welkom! 
 Versturen
close-link
Babymassage
Aanmeldformulier
Ontvang hem direct in je mail
 Ja, klinkt goed
close-link
Fit na de Bevalling
Aanmeldformulier
Ontvang hem direct in je mail
 Ja, klinkt goed
close-link
Contact opnemen
Stel hier al je vragen.
  Versturen
close-link

Proefles aanvragen

Voel je welkom!

*Na inschrijven ontvang je een mail met je proefles

Laat hier je bericht achter

*Wij zorgen ervoor dat je bericht bij de juiste persoon terecht komt en doen ons best om zsm te reageren. Alvast bedankt! 

Proefles aanvragen

Zwangerschapsyoga

*Na inschrijven ontvang je een mail met je proefles

Aanmelden

Voel je welkom!

*Na inschrijven ontvang je een mail met je proefles