Pilates is een oefenmethode die het lichaam sterker en weerbaarder maakt. Doordat de pilatesoefeningen zeer specifiek zijn, wordt er ook lichaamsbewustzijn ontwikkelt waardoor er een beter lichaamshouding kan ontstaan. Binnen een paar weken zal het verschil al merkbaar zijn in je lichaamshouding, kracht en weerstand.

De oefeningen van pilates bestaan uit meer dan vijfhonderd systematische oefeningen op de mat. De docent kan eenvoudige trainingsprogramma’s, maar ook meer complexe en uitdagende programma’s samenstellen. Het gaat daarbij om een evenwichtige combinatie van voorbereidende, beginners-, halfgevorderde en gevorderde oefeningen om te komen tot een uitzonderlijk effectieve trainingsopzet. Pilates is een trainingsprogramma voor het leven.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: jong, oud, man, vrouw.

Vrijblijvend ervaren

Proefles

Benieuwd of deze yogales iets voor jou is? Vraag een proefles aan voor deze les.

De voordelen van Pilates

  • Vermindering van nek- en rugklachten
  • Verbetering van de houding
  • Helpt blessures te voorkomen
  • No-impact, zacht voor de gewrichten
  • Ook geschikt voor revalidatie

Achtergrond

Pilates is een anatomische benadering van de oorspronkelijke methode van Joseph Pilates. Het omvat hedendaagse kennis van lichaamsbeweging en revalidatieprincipes, bant contra-indicatieve bewegingen uit en legt de nadruk op neutrale uitlijning, een goede stabiliteit en de daarbij behorende mobiliteit.

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen