Samen met je partner leer je hoe je elkaar kan ondersteunen tijdens de zwangerschap, maar ook daarvoor en daarna. Jullie leren specifieke massage technieken om jou tijdens de bevalling te helpen met ontspannen, daarnaast leren jullie beide speciale ademhalingstechnieken om met stress om te gaan en door middel van aardse yogaoefeningen creëren jullie een diepere band met jullie baby.

De workshop duurt 2 uur en is echt een ‘must’ om meer aandacht te geven aan jullie reis naar het ouderschap, ongeacht of dit je eerste baby of je vijfde is!

Deze workshop wordt meestal op zaterdag gegeven en in overleg met de deelnemers van onze zwangerschapsyoga op de agenda gezet. Ben je benieuwd naar de volgende datum? Neem dan contact met ons op. Dat kan via contact@jnana.nl of stuur ons een berichtje op 015 202 4242.

Wellicht tot snel in onze studio!

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen