Je eerste massage boeken

Leuk dat je bij ons een massage wilt boeken… je zult er geen spijt van krijgen 🙂

Voor de massage hoef je niets mee te brengen, de masseurs zorgen voor alles. Als je het zelf fijn vind kun je uiteraard je eigen handdoek meenemen.

De masseur zal vooraf vragen naar je specifieke wensen en eventuele blessures of belemmeringen. Na de massage staat er thee en water klaar om nog even te relaxen in de studio.

Onze masseurs geven diverse massages (vraag hier gerust naar) en we hebben besloten om met de onderstaande 3 massagevormen te beginnen:

  • Ontspanningsmassage
  • Therapeutische massage
  • Sportmassage

Wil je een massage boeken? Dan kan dat door het formulier op deze pagina in te vullen. Je kunt ook via Whatsapp een afspraak maken. Ons nummer is 0625098573. (en ja, daar kan je ook naar appen…)

*Je kunt pinnen bij ons in de studio. Vooraf betalen is dus niet nodig…. Als je de afspraak wilt cancelen of verzetten kan dat tot 24 uur van te voren. Anders nemen we 50% van de kosten in rekening.

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen