3-delige cursus

  • Heb je geen tijd gehad om je voor te bereiden op je bevalling?
  • Kijkt wel uit naar de geboorte van je baby, en heb je best nog wel wat vragen?
  • Tips en tricks nodig?

Als je graag wilt leren hoe je met aandacht en in vertrouwen kan bevallen, deze geboorte voorbereidingscursus helpt jou en je partner daarbij!  Zo kan jij en je partner, samen, de komst van je baby voorbereiden. En zo veel mogelijk de regie van de bevalling in eigen handen houden.

Wat ga je leren:

In drie bijeenkomsten, gaan we dieper in op de theorie & oefeningen en is er ruimte voor vragen en de verdieping van je persoonlijke voorbereidingsproces. 

Zo leer je de juiste ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, de do’s en don’ts tijdens de bevalling, hoe je weeën kan opvangen, hoe je partner jou het beste kan ondersteunen, het belang van supplementen en je krijgt inzicht over wat te doen in de kraamtijd.

De geboortevoorbereidingscursus is interactief. Thee en wat lekkers is inbegrepen.

De ervaring leert dat er vanzelf ook extra thema’s aandienen, soms aan de hand van vragen, soms aan de hand van de theorie of oefeningen: verbinding en verdieping, daar draait het om. 

Deze geboortevoorbereidingscursus is ook fijn als opfrisser voor wanneer je eerste bevalling zwaar is geweest en je wilt je beter voorbereiden. Of voor wanneer je zwanger bent van je tweede of derde kindje.

*Als je vooraf vragen hebt kun je contact met ons opnemen via contact@jnana.nl.

Aanmelden voor de cursus

Geboortevoorbereiding

De cursusdata & tijden zijn op: 

  • vrijdag 24 juni van 19:15-21:15
  • zondag 26 juni van 11:00-14:00
  • vrijdag 1 juli van 19:15-21:15

Locatie: Studio Jnana aan de Industriestraat 30, Delft

Docente: Luz Schilt

Prijs: 259,-

Via onderstaande knop kun je je aanmelden. Vervolgens zullen wij je aanmelding bevestigen en krijg je een linkje om de betaling te voldoen.

Recensies

gisteravond is onze zoon geboren met een geplande thuisbevalling. Ik heb ook deze keer weer goed de yoga kunnen gebruiken. Het is een flinke jongen met 4290 gram maar helemaal op eigen kracht gedaan en veel steun aan mijn man. Hij heeft hem zelfs aangepakt en op mijn buik gelegd. Heel bijzonder. Het gaat goed met ons. En we komen graag volgende maand naar de babymassage. 

S.

I truly enjoyed following pregnancy yoga here, and recommend it to every mom thinking about trying yoga during pregnancy.

Marion

Ik zou iedereen die zwanger is zeker aanraden om hier zwangerschapsyoga te volgen. De lessen van Jeanet zijn heel fijn en geven je het vertrouwen dat je het bij de bevalling allemaal aankunt. Dat vond ik zelf heel prettig. Ook de cursus voor na de bevalling vind ik een echte aanrader. Ik heb daar heel veel aan gehad. Jeanet weet heel goed uit te leggen hoe je bepaalde spieren weer kunt aanspannen. Zeker na mijn keizersnede had ik dat wel nodig. Ik had het gevoel dat mijn buikspieren helemaal weg waren. Maar door de lessen kon ik ze weer goed gebruiken.

Angela

gisteren is na een voorspoedige thuisbevalling onze tweede dochter geboren. Wederom op de baarkruk. De weeën waren heftiger en vooral in de rug. Mijn partner kon goed tegendruk bieden dankzij de partnerlessen, dus dat was fijn. Na 10 minuten persen was ze er. Uitgeput maar voldaan en erg trots op mijzelf!

P.