We zijn er druk mee bezig geweest (duurde even), maar we hebben nu een hele leuke workshop op het rooster staan!

Workshop: Ontspannen met je Baby

“Iedereen wil graag een tevreden ontspannen baby. Maar soms gaat dat (helaas) niet vanzelf. In deze workshop krijg je handreikingen voor het omgaan met je baby op een ontspannen manier. Hierbij horen ook een paar eenvoudige massagetechnieken en yoga-oefeningen. Daarnaast ben je bewust bezig met je eigen ontspanning, wat weer positief werkt naar je kindje toe.”

Wat heb je nodig

Alle benodigdheden, zoals matten, dekens  en kussens zijn in de studio aanwezig. Het is prettig wanneer je zelf een grote doek of badlaken meeneemt voor op de mat en voor je baby extra hydrofiel luiers of andere doeken om hem/haar warm te houden. Voor de moeders zijn de oefeningen in makkelijk zittende kleding en op je blote voeten.

Meld je aan voor de workshop en zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we de workshop inplannen.

Kosten

• Babymassage 3-weekse cursus € 50,-

• Babymassage privé les € 60,-

• Fit na de Bevalling 5-weekse cursus € 55,-

Ziektekostenverzekering

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan onze na-zwangerschaps yogalessen. Wij maken voor u een nota waarmee u de kosten kunt declareren bij uw verzekeraar. Yoga Studio Jnana heeft een AGB code en is daardoor geregistreerd bij de zorgverzekeraars zodat de kosten gedeclareerd kunnen worden.

English

This is a baby massage course of three classes for mothers, fathers and babies to learn how to massage. During the lessons there is also time to feed the babies and there is attention to sit in a relaxed way to feed your baby.

If you are interested in following our course, please contact us. E-mail: contact@jnana.nl or Phone: 015 202 4242

Testimonials

Bij Yogastudio Jnana binnenstappen voelt als thuiskomen. Een fijne sfeer, persoonlijk contact en uitstekende docenten.

Emma, 3 jaar lid

Ik volg al jaren de yoga en meditatie lessen in Yogastudio Jnana. Het is voor mij een ideale en fijne manier om de dag af te sluiten.

Eline, 11 jaar lid

Toen ik begon met Yoga ben ik goed ontvangen. Inmiddels weet ik welke lessen bij me passen en merk ik de voordelen van yoga in mijn dagelijks leven.

Ben, 1 jaar lid

Ik kom al jaren bij yoga studio Jnana. Hele prettige studio met vakkundige docenten.

Yulia, 6 jaar lid

Yoga Studio Jnana is een heerlijke plek om yoga te beoefenen. De ontvangst is warm, de docenten kundig en enthousiast en het lesaanbod is gevarieerd en van goede kwaliteit.

Caroline, 8 jaar lid
Voel je welkom!

Je bent van harte welkom om mee te doen