Z W A N G E R S C H A P S Y O G A (also english spoken)

De Zwangerschapsyoga lessen bestaan net als alle andere yoga lessen uit asana's, adem- en ontspanningsoefeningen. In de lessen leren je wat ontspanning, concentratie en kracht betekenen mbt. je zwangerschap en de bevalling. Je kan met de lessen al starten wanneer je 14 weken zwanger bent en je kan blijven meedoen tot aan de bevalling.

In deze doorlopende cursus worden ook de partners vanaf het begin bij de zwangerschap betrokken door elke laatste les van de maand mee te doen. De partners leren hoe zij op een praktische manier jou tijdens de zwangerschap en bevalling kunnen ondersteunen door middel van massages en ontspanningsoefeningen. In de partnerlessen wordt er ook aandacht besteed aan diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, het bekken en de bekkenbodem.


De docenten zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de Saswitha Opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte, waar Jeanet Siddhi tevens docent zwangerschapsyoga is. Ben je nieuwsgierig? Je kan altijd een proefles volgen. Bel Jeanet Siddhi  (06-48343202) of stuur een mailtje voor meer informatie.
K O S T E N

€ 45,- per maand gebaseerd op 4 lessen per maand, 1x per week (inclusief 1x partnerles)
€ 65,- per maand gebaseerd op 7 lessen per maand, 2x per week (inclusief 1x partnerles)

Betaling geschiedt dmv automatische incasso tot de uitgerekende maand. In de uitgerekende maand stopt de incasso en mag je € 12,50 contant per les betalen. De kosten voor een losse partnerles zijn € 17,50


ZIEKTEKOSTENVERZEKERING

Zowel Jeanet Siddhi als Yoga Studio Jnana hebben een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars alszijnde zorgaanbieder. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan onze zwangerschaps yogalessen. Wij maken voor u een nota met de AGB code vermeld, waarmee u de kosten kunt declareren bij uw verzekeraar
F I L M

Deze film is een overzicht van de lessen. Weliswaar beelden op de oude locatie, maar waarin o.a. te zien is dat deze lessen bestaan uit yogahoudingen, adem-, ontspannings- en concentratie oefeningen.
A A N M E L D E N

Per email of telefonisch 06-48343202 (Jeanet Siddhi)

Download hier een Inschrijfformulier
CD  ' S H I M A '

Een CD met bijna 60 minuten aan instrumentale ontspanningsmuziek voor babies & ouders, voor en na de bevalling.

Prijs 14,95

BESTELLEN (GRATIS verzenden binnen Nederland en België)
L E S T I J  D E N
G R A T I S   B A B Y  S P U L L E N

Wat is er leuker dan gratis babyspullen ontvangen als je zwanger bent? Op de Belgische website jababy hebben ze een opsomming gemaakt van de allerleukste 20 gratis babyproducten, cadeauboxen en babyspullen die je kunt krijgen als je zwanger bent. Ook een verwijzing naar de verschillende websites waar je de gratis producten en pakketten kunt aanvragen. Veel succes!A R B E I D S O M S T A N D I G H E D E N

Iedere vrouw die zwanger is heeft recht op extra pauze op het werk. Klik op deze link voor meer informatie over dit onderwerp.
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
R E C E N S I E S

Angela - Ik zou iedereen die zwanger is zeker aanraden om hier zwangerschapsyoga te volgen. De lessen van Jeanet zijn heel fijn en geven je het vertrouwen dat je het bij de bevalling allemaal aankunt. Dat vond ik zelf heel prettig. Ook de cursus voor na de bevalling vind ik een echte aanrader. Ik heb daar heel veel aan gehad. Jeanet weet heel goed uit te leggen hoe je bepaalde spieren weer kunt aanspannen. Zeker na mijn keizersnede had ik dat wel nodig. Ik had het gevoel dat mijn buikspieren helemaal weg waren. Maar door de lessen kon ik ze weer goed gebruiken. Verder is Jeanet ook een heel fijn persoon en is de sfeer in de studio erg prettig.

Marion - I truly enjoyed following pregnancy yoga here, and recommend it to every mom thinking about trying yoga during pregnancy.


S... - Hoi Jeanet, gisteravond is onze zoon geboren met een geplande thuisbevalling. Ik heb ook deze keer weer goed de yoga kunnen gebruiken. Het is een flinke jongen met 4290 gram maar helemaal op eigen kracht gedaan en veel steun aan mijn man. Hij heeft hem zelfs aangepakt en op mijn buik gelegd. Heel bijzonder. Het gaat goed met ons. En we komen graag volgende maand naar de babymassage.

DAG TIJDSTIP DOCENT
Maandag 20:15-21:15 Jeanet Siddhi
Donderdag 18:00-19:00 Jeanet Siddhi
Zaterdag 12:00-13:00 Eugenie
Baby