Y O G A   &   M E D I T A T I E

Yoga en Meditatie kunnen je helpen meer zicht te krijgen op je eigen leven, je te verbinden met jezelf, rust en harmonie in jezelf te vinden en te aanvaarden dat het leven is zoals het is. Yoga betekent letterlijk: verbinden, samenvoegen en ook: zich geestelijk verdiepen.  Ontdek en ervaar hoe inspirerend de weg van de yoga en (klank)meditatie is.

Ontdek het plezier, de voldoening en de kracht die je gegeven wordt door weer vanuit je eigen kern te leven in plaats van je te laten leven door krachten en invloeden van buitenaf. Een Yoga & Meditatieles bestaat uit het beoefenen van yoga asana's (lichaamshoudingen), pranayama (ademoefeningen), mantra's zingen en meditatie. De meditatie beoefening kan bestaan uit loopmeditatie en zittende meditatie. De meditatie kan in stilte zijn en daarbij met bewuste aandacht en concentratie richtend op dit moment of begeleidend door de docent dmv visualisatie.
 
M E D I T E R E N

Door te mediteren ontwikkel je het vermogen om helder aanwezig te zijn in het hier en nu en ontdek je een manier om tot rust te komen temidden van een wereld van activiteit.

Bovendien kun je door te mediteren leren inzien dat je niets buiten jezelf nodig hebt om echt gelukkig te zijn. Je leert 'los te laten'. De lessen zullen een rustig, ingekeerd karakter hebben en alle klassieke yogahoudingen komen echter aan bod. Zeer aan te bevelen voor mensen die overspannen zijn of een burn-out hebben.L E S T I J  D E N
DAG TIJDSTIP DOCENT
Maandag 20:15-21:45 Ien
Donderdag 09:30-11:00 Ien
Donderdag 19:30-21:00 Jeanet Siddhi
Vrijdag 11:00-12:30 Ien
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!