P I L A T E S

Pilates is een oefenmethode die het lichaam sterker en weerbaarder maakt. Doordat de pilatesoefeningen zeer specifiek zijn, wordt er ook lichaamsbewustzijn ontwikkelt waardoor er een beter lichaamshouding kan ontstaan. Binnen een paar weken zal het verschil al merkbaar zijn. De kleding gaat beter zitten en je kan merken dat je bewuster rechtop staat en beter zit. Je gaat sterk en weerbaar de herfst en winter tegemoet en zorgt ervoor dat je in deze periode ook tegen een stootje kan. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk die veilig en prettig wil bewegen: jong, oud, man, vrouw.

Pilates is een anatomische benadering van de oorspronkelijke methode van Joseph Pilates. Het omvat hedendaagse kennis van lichaamsbeweging en revalidatieprincipes, bant contra-indicatieve bewegingen uit en legt de nadruk op neutrale uitlijning, een goede stabiliteit en de daarbij behorende mobiliteit.

De oefeningen van pilates bestaan uit meer dan vijfhonderd systematische oefeningen op de mat. De docent kan eenvoudige trainingsprogramma's, maar ook meer complexe en uitdagende programma's samenstellen. Het gaat daarbij om een evenwichtige combinatie van voorbereidende, beginners-, halfgevorderde en gevorderde oefeningen om te komen tot een uitzonderlijk effectieve trainingsopzet. Pilates is een trainingsprogramma voor het leven.

TIP: blijf je last houden van je kuiten of andere spieren? Maak een afspraak met één van onze massage therapeuten!
L E S T I J  D E N
DE VOORDELEN VAN P I L A T E S

Vermindering van nek- en rugklachten
Verbetering van de houding
Helpt blessures te voorkomen
No-impact, zacht voor de gewrichten
Ook bij revalidatie
DAG TIJDSTIP DOCENT
Maandag 19:00-20:00 Jeanet Siddhi
Dinsdag 20:15-21:15 Maria
Woensdag 09:15-10:15 Jeanet Siddhi
Zaterdag 09:15-10:15 Wilma
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
MAIL ONS


Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Dinsdag 6 maart geen pilates (20:15-21:15) ivm afwezigheid docent.