M A S S A G E S  VOOR VROUWEN

De massagebehandelingen zijn een combinatie van Oosterse en Westerse massage technieken. Massage werkt preventief, maar ook helend na een blessure, bevalling of ziekte. Een massage kan stimulerend zijn, maar ook ontspannend werken.

De massagebehandelingen in de praktijk van Jeanet Siddhi Heilbron zijn speciaal gericht op vrouwen. Zij put uit een rijke massage ervaring van 20 jaar en in die jaren heeft zij verschillende massagetechnieken gestudeerd. Waaronder: sportmassage, accupressuur, EVT (Energetische Vertebrale Therapie), Thai Yoga massage, Dörntherapie, ademtherapie, klankschaalmassage en Ayurvedische Massage.

Afspraken voor de praktijk kunnen via E-mail of telefonisch 06-48343202 tussen 13:00-17:00 uur worden gemaakt. De massages zijn alleen door vrouwen te reserveren.
B A B Y M A S S A G E
Massage van de baby in het eerste levensjaar ondersteunt lichaamsfuncties zoals bloedsomloop, lymfestroom, spijsvertering en celgroei, maar ook leert het kindje zich bewust te worden van het eigen lichaam op een aangename en liefdevolle manier.

K L A N K S C H A A L   MASSAGE

Het lichaam bestaat voor 80% uit water, en door de trilling van de klankschaal ontstaat  een innerlijke massage, die kan bijdragen aan een algehele diepe ontspanning. Hierdoor komen lichaam en geest op een natuurlijke manier in evenwicht.
D E T O X   M A S S A G E
Door de Detox massage wordt het lichaam beter doorbloed om  afvalstoffen (ama) af te voeren en de toevoer van voedingsstoffen te bevorderen. Deze intensieve massage werkt niet alleen vitaliserend het maakt je bewuster van het lichaam, daarbij verwijder.

A D E M T H E R A P I E

Ademtherapie werkt verdiepend en rustgevend. Door de adem te verdiepen door ademtherapie komt de adem tot rust en ook het denken.  Ademtherapie geeft rust bij examenvrees, voor wedstrijden, onrust, angst en hyperventilatie.

A Y U R V E D I S C H E  MASSAGE

De Ayurvedische gedachte is dat het lichaam een zelfgenezend vermogen heeft. Door massage, yoga en de juiste voeding wordt dit zelfgenezende vermogen gestimuleerd. Ayurvedische massage is vitaliserend en gericht op het onderhoud van het lichaam.
P R I J Z E N

€ 35,- Rug/schouder/nek
€ 50,- Algehele lichaamsmassage
€ 70,- Algehele lichaamsmassage
         +Indiaase hoofd en/of buikmassage
€ 55,- Massage met warmwaterkussen
€ 60,- Babymassage
€ 60,- Klankschaalmassage
€ 30,- Ademtherapie
€ 70,- Ayurvedische massage
€ 60,- Detox massage
€ 50,- Zwangerschaps massage
€ 50,- Na-zwangerschaps massage

De prijzen zijn inclusief BTW en kunnen contant of via pin worden afgerekend na de behandeling. Voor afspraken welke niet binnen 24 uur worden afgemeld zijn wij genoodzaakt volledig in rekening te brengen.
ZWANGERSCHAPS  M A S S A G E
Naast de zwangerschapsyoga is deze massage gericht op ontspanning en bevordert een diepe en rustige adem en kan preventief en zowel herstellend werken voor met name kramp in de benen. 
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
MAIL ONS


Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!