D E   Z O N N E G R O E T

Ashtanga Yoga is een meer krachtige en dynamische vorm van yoga, doordat de zonnegroet (Surya Namaskar) een geheel vormt tijdens les. Vanuit de zonnegroet worden de lichaamshoudingen (asana’s) in een flow met elkaar verbonden met ondersteuning van de adem. Zo wordt het mogelijk om een innerlijke warmte te ervaren, die helend en reinigend is voor lichaam en geest.

Conditie, kracht, energie, flexibiliteit en ontspanning zijn de elementen die een Ashtanga Yoga les intensiever en meer uitdagend maken.
A S H T A N G A   Y O G A

Ashtanga Vinyasa Yoga is gebaseerd op de Primary series van Ashtanga Vinyasa yoga van sri Pattabhi Jois uit Misore India. De lessen bestaan uit de zonnegroet, asana’s (lichaamshoudingen), pranayama (specifieke ademoefeningen), dhristi (het richten van de blik) en ontspanning met op de achtergrond zachte ontspannen muziek.

De zonnegroet en de asana’s zorgen ervoor dat het lichaam sterker, flexibeler, weerbaarder en slanker wordt. Pranayama wordt aangeleerd om de geest tot rust te brengen. Wanneer het denken onrustig is,  dan zijn de ogen en de adem ook vaak onrustig.

De les wordt afgesloten met een eindontspanning (savasana) om de effecten van de vrijgekomen energie (prana), door het uitvoeren van de zonnegroet, asana’s en pranayama, na te voelen. De les wordt uitgevoerd op blote voeten en makkelijk zittende kleding.
L E S T I J  D E N
DAG TIJDSTIP DOCENT
Dinsdag 19:00-20:00 An
Vrijdag 09:30-10:45 An
Zaterdag 10:30-11:45 An
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
MAIL ONS


Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!