B E D R I J F S G E G E V E N S

VOF Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30
2624 BB Delft

E-mail
Info

Telefoon
06-48343202
06-53563766

Kamer van Koophandel
62712683

BTW nummer
854928364B01
 
A L G E M E N E   V O O R W A A R D E N

• De betaling voor een leskaart  geschiedt d.m.v. automatische incasso • Leskaarten worden automatisch verlengd voor de volgende periode met een opzegtermijn van 1 maand • Opzeggen van een abonnement voor een leskaart geschiedt schriftelijk en mag per e-mail • Voor een onterechte stornering of saldotekort wordt 10,- euro administratiekosten in rekening gebracht • Er zijn geen inschrijfkosten bij inschrijving • Er is geen restitutie mogelijk op het lesgeld • Wanneer u vanwege omstandigheden een cursus (tijdelijk) moet staken, vindt er geen lesgeldrestitutie plaats • Gemiste lessen kunnen  worden ingehaald binnen de periode van een geldige leskaart, dus niet meer na datum van opzegging
V E E L   G E S T E L D E   V R A G E N

Hoe laat moet ik aanwezig zijn voor een les?
De lessen beginnen stipt op tijd, dus graag ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn, want de deur is tijdens de les gesloten.

• Hoe laat beginnen de lessen?
Zie het lesrooster op de pagina 'Lesinformatie'.

Welke kleding trek ik aan?
Trek gemakkelijk zittende kleding aan waar je je prettig in voelt. De lessen zijn op blote voeten.

Welke les is rustig?
Een Hatha Yoga (& meditatie) les is voor rust en ontspanning.
B E R E I K B A A R H E I D

Yoga Studio Jnana in Delft is te bereiken vanaf de Papsouwselaan ter hoogte van het kruispunt Westlandseweg waar de brandweer en Aldi zijn gevestigd. Parkeren is gratis in de Industriestraat en er zijn een aantal privé parkeerplaatsen voor de deur en een eigen overdekte fietsenstalling. Plan de route naar Yoga Studio Jnana met de ANWB routeplanner.
Vul uw naam in
Email
Onderwerp bericht
Schrijf uw bericht
v r a g e n f o r m u l i e r
Click for new image
Noteer de cijfers en letters.
(klik op het vlak voor een andere reeks)
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30
2624 BB Delft

privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
06-53563766
06-48343202
EMAIL

na de les gratis thee
in ons Yogacafé
volg Jeanet Siddhi op facebook
reserveer vrijblijvend een proefles!

we leiden je rond door de studio,
de docent geeft je vooraf informatie
en ervaar...


© 2016 yoga studio jnana
volg Ron op Linkedin
Moet ik mij aanmelden voor een les?
Ja liever wel, als je voor de eerste keer komt voor een proefles is het noodzakelijk dat je je aanmeld. We kunnen je dan verwelkomen en je voor stellen aan de desbetreffende docent. Daarna kan je een leskaart aanschaffen of losse lessen volgen en hoef je je niet meer aan te melden.

Kan ik pinnen in de yogastudio?
Ja, pinnen in de studio is mogelijk.

Wat kan ik allemaal doen met een leskaart?
Met een leskaart kan je alle lessen bezoeken die op het lesrooster staan op welke dag dan ook (muv cursussen zoals zwangerschapsyoga). Je mag ook alle gemiste lesen weer inhalen in de periode van je geldige abonnement.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een bericht d.m.v het vragenformulier.
Welke les is actief?
Een Ashtanga Vinyasa Yogales is geschikt als je gewend bent te sporten en is voor dynamiek en ontspanning.

Moet ik een yogamat e.d. meenemen?
Nee, yogamatten en alle andere atributen zoals kussens en dekens zijn allemaal voldoende aanwezig in de studio. Heb je wellicht behoefte aan een eigen mat of meditatiekussen, dan zijn deze in alle soorten en maten te koop in onze YogaShop.

Moet ik ervaring hebben?
Nee, maar het is wenselijk dat je uitprobeert welke les geschikt voor je is en ontdekt welke les het beste bij je past.
AGB code
Jeanet Heilbron 90101450
Yoga Studio Jnana 90060983


IBAN
NL93INGB0009636945

Swift-Bic
INGBNL2A


VYN lidnummer
3042

Incassant ID
NL21ZZZ272656350000
• Yoga Studio Jnana behoudt zich het recht voor om de abonnementskosten eenzijdig aan te passen overeenkomstig wijzigingen van kostprijsbepalende factoren. Indien u de wijziging in abonnementskosten niet wenst te accepteren, heeft u het recht om het abonnement binnen 1 maand na wijziging van de abonnementskosten op te zeggen • Door ondertekening van een inschrijfformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en tarieven.
• Gelieve 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn • De studio is gesloten op feestdagen door ondertekening inschrijfformulier ontvangt u automatisch de nieuwsbrieven, welke op elk moment kunnen worden opgezegd • Indien er geen doorgang vindt van een geplande workshop of cursus, wordt het gestorte bedrag geretourneerd • Voor afspraken in de massagepraktijk welke niet binnen 24 uur worden afgemeld zijn wij genoodzaakt volledig in rekening te brengen • Een reservering in een zwangerschap cursus welke niet binnen 24 is afgemeld zal voor desbetreffende les(sen) volledig in rekening worden gebracht.
• Bij opzegging leskaart volgt een naheffing van te veel bezochte lessen • Leskaart is persoonlijk, dus niet overdraagbaar ? Deelnemers met een hoge bloeddruk, nek en/of rugklachten of andere blessures dienen voor de les de docent op de hoogte te stellen. Deze kan indien mogelijk vervangende houdingen aanbevelen en de deelnemer extra aandacht geven • De docent aanvaardt geen aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel opgelopen vóór, tijdens of na de les als gevolg van yogabeoefening • Yoga Studio Jnana is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar zijn/haar lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert •