Reserveer vrijblijvend een proefles!                        

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
VOLG ONS!
S T É P H A N I E   S T U N N E N B E R G

Stéphanie is werkzaam in Yoga Studio Jnana als massage therapeut, HSP coach en yogadocent.

In 2010 kwam zij in aanraking met yoga vanwege rugklachten. Tijdens de lessen kwam ze er achter dat yoga ook een positieve werking heeft op haar 'altijd druk met van alles in haar hoofd'. Al gaande weg rolde Stéphanie in het docentschap en kwam zij in aanraking met het geven van massages. Zij wordt erg blij van het ontspannen gezicht van iemand die zij zojuist gemasseerd heeft. In haar dagelijkse leven is zij werkzaam bij een zorginstelling.

De opleiding HSP coach heeft veel raakvlakken met haar werk als hulpverlener, zoals het ook op allerlei terreinen aansluit bij het lesgeven en het masseren. Voor haar was dit dan ook een welhaast logische stap. Zij kijk er naar uit iedereen te ontmoeten!

Haar werktijden in de praktijk van Yoga Studio Jnana zijn op vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.
Therapie minuten prijs
Stoelmassage 20 20,-
Indiase hoofd-nek-
gezichtsmassage
30 30,-
Indiase hoofd-nek-
gezichtsmassage
60 55,-
Combi stoelmassage en
hoofdmassage
50 45,-
HSP coach 60 60,-
Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte massage waarbij verschillende drukpunten worden gemasseerd en geactiveerd.
De massage wordt op een speciaal daarvoor ontworpen stoel gegeven. Tijdens de massage worden nek, schouder, rug, armen en handen gemasseerd. De massage zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding. Hierdoor voel je je ontspannen en verfrist met nieuwe energie. Dit alles wordt op de kleding gedaan.

Indiase hoofd-nek-gezichtsmassage

Bij deze massage worden de nek, schouders, rug, hoofd en gelaat dertig minuten lang gemasseerd. Erg prettig waanneer je last hebt van slaapproblemen, hoofdpijn of
een overbelast zenuwstelsel. De massage geeft je een ontspannen en verkwikkend gevoel. Een goed begin van je weekend!

HSP coach

HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon. Ongeveer twintig procent van de wereldbevolking is hoog sensitief. Dit houdt in dat er zintuigelijk meer wordt waargenomen en meer tijd nodig is om deze prikkels te verwerken. Dat is niet altijd eenvoudig. De kans bestaat dat je overprikkeld raakt met alle gevolgen van dien. Denk aan vermoeidheidsklachten, burn-out of depressiviteit. Ben jij een hoog sensitief persoon of heb je het idee dat je een hoog sensitief persoon bent en wil je meer weten over hoe je hiermee om kan gaan? Maak vandaag nog een afspraak.
Contactgevens

Stéphanie Stunnenberg
06-45782294
E-mail
Facebook: Good Vibez